Schoonmaak

Schone werkruimten spelen een belangrijke rol bij de arbeidsomstandigheden. Een schone werkplek werkt motiverend, is representatief en uiteraard ook noodzakelijk voor een goede hygiëne op plaatsen waar veel mensen samen komen.

Met onze instelling dat “schoon” ook echt schoon moet zijn hebben wij, mede dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, een werkwijze weten te ontwikkelen die garant staat voor goede kwaliteit.

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klant specifieke wensen met betrekking tot schoonmaakonderhoud in kaart gebracht, daar geen enkele opdrachtgever en object hetzelfde zijn. Aan de hand hiervan wordt, geheel kosteloos, een vrijblijvende offerte door ons uitgebracht.

Wij hebben betrouwbaar en vakbekwaam personeel in dienst. Werknemers die nieuw zijn in de branche bieden wij de mogelijkheid om een vakopleiding te volgen bij SVS. Ook wat betreft communicatieve vaardigheden stellen wij hoge eisen aan ons personeel. Voor onze werknemers is goede beheersing van de Nederlands taal dan ook een vereiste.