Over ons

Wij zijn Glazenwasserij-en Schoonmaakbedrijf M. Pethke  B.V., een gerenommeerd familie bedrijf, bestaande uit enthousiaste medewerkers die graag door middel van service en kwaliteit uit willen blinken in deze sterk concurrerende branche. Een belonend uitgangspunt gezien de gestaag groeiende klantenkring in ons reeds drieëndertig jarig bestaan.

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Marcel Pethke B.V. is opgericht in 1983. Begonnen met voornamelijk raambewassing en een klein gedeelte schoonmaak. Door onze juiste aanpak met brede ervaringen en inzet zijn wij uitgegroeid tot een solide allround schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord. Onze expertise ligt op het gebied van alle reguliere- en incidentele schoonmaak van o.a. kantoren, winkelcentra, trappenhuizen, scholen, centrale ruimten en verzamelpanden.

Als bedrijf stellen wij professionaliteit voorop. Vandaar dat wij zijn aangesloten bij het OSB en de stichting normering arbeid.

Wij werken met de nieuwste technologieën en geavanceerd materiaal. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit en werktempo garanderen. Tevens werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -materialen, zo dragen wij bij aan een minimale belasting van het milieu.

Werken in een frisse schone omgeving werkt stimulerend op het humeur en in een prettige sfeer wordt meer inzet getoond. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

Ons bedrijf is middels telefoon en/of email direct bereikbaar om gehoor te geven aan al uw vragen, wensen en eventuele klachten.

Mocht u besluiten met ons in zee te gaan, dan kunt u rekenen op onze volle

inzet om ook u tot een tevreden klant te maken en te behouden.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf, waar u direct contact heeft met een vast aanspreekpunt om gehoor te geven aan al uw wensen en waar u kunt rekenen op een goede service, een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Glazenwasserij-en Schoonmaakbedrijf M.Pethke B.V. is aangesloten bij OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak –en Bedrijfsdiensten).

Ons managementteam bestaat uit:

Directeur
Marcel Pethke

Office manager
Britt Pethke

Bedrijfsleider
Lars Pethke

Bedrijfsleider
Niels Pethke